Rodina základ státu. Hlavní host: Zdeněk Chytra. Sraz účastníků 30.3.2024 ve 14²⁰ - 14⁴⁰ u sochy markhraběte Jošty Moravského v Brně. Pak se odebereme do místního hotelu.

Dobrý den vážení a milí přátelé, příznivci, členové Společenství ČSR – Čest, Svoboda, Respekt. Máme tu prosbu, návrh, možnost.

Hlasování ukončeno: Vážení členové, máme tu nové hlasování - 7 letý Domča se narodil o měsíc a půl dříve a má spoustu zdravotních omezení, nemluví ani nechodí.

Hlasování ukončeno: Dobrý den mílí přátelé, vážení členové našeho Společenství ČSR. Máme tu další návrh a to od Matouše Svobody.

Hlasování ukončeno Univerzální Sluneční Clona Do Auta - náš člen měl takový nápad. Nechat vyrobit nový propagační materiál s reklamním potiskem Společenství Čest, Svoboda, Respekt.

Pomoc útulku

23.01.2024

Hlasování ukončeno 31.1.2024 ve 23:59 Ahoj všem, dnes bych se na Vás chtěl obrátit s prosbou o pomoc kočičkám. Vím, že je hodně těchto spolků, útulků a záchranných stanic které by potřebovaly pomoc. V brněnském spolku, kde bych Vás chtěl poprosit o pomoc, je situace velmi špatná, co se týče financí potřebných jak na jídlo, ale hlavně na léčbu...

Hlasování ukončeno Dobrý den milí přátelé. Dovolte mi předložit návrh na hlasování, prosbu o pomoc pro paní Terezku, maminku samoživitelku, čtyř dětí, kdy jedna dcera je již samostatná. Tato prosba o pomoc, je prosbou přes člověka kterého všichni dobře známe a prozatím tedy není ve společenství. Ale mám za to, že přijde den a přijde mezi nás, přidá...

Hlasování ukončeno Blíží se Vánoce, svátky, které trávíme s rodinou. Mladý odvážný muž Ondřej Thor čeká na Demisi před Úřadem vlády, na Štědrý den tam bude už 222 dnů. Ondra je tam za nás všechny, my jsme jeho rodina, proto pokud můžete, zastavte se za ním, nebo mu alespoň pošlete zprávu, jako vyjádření podpory.

Hlasování ukončeno Vážení a milí přátelé, členové Společenství ČSR,
první pomoc je od naší společné kamarádky - členky ČSR Moni Gygy. Je o malé holčičce, princezničce jménem Viktorie, Viktorýnce...
... zde úryvek s příspěvku 😔
🎀 Díky magnetické rezonanci se podařilo zjistit, že Viktorka prodělala hypoxii 1-2. stupně a menší symetrické rozšíření...